De Portiersloge, gelegen aan de Haddingestraat 26, bestaat uit een raam en een ruimte in een drukke straat in de binnenstad van Groningen waar moderne kunst geëxposeerd wordt. De kleine ruimte kan alleen van buiten bekeken worden. Deze raam-galerie, ook wel bekend onder de naam de kleinste galerie van Groningen, bestaat sinds 2008. 

Beeldend Kunstenaars die een atelier hebben in een van de 62 vaste atelierplekken die de Stad Groningen rijk is, exposeren hier een scala aan klassieke en hedendaagse beeldende kunst. Zo is voor iedere voorbijganger te zien wat er in deze ruimtes gemaakt wordt. 

Deze exposities worden afgewisseld met keuzes van de curator. Dit zijn onder andere kunstwerken van internationaal werkende kunstenaars. 

Het licht in de Portiersloge is aan van 11.00/23.00 uur

portiersloge groningen
portiersloge groningen

Posted

in

by

Tags: